ALTRES DONES

Altres dones neix de l’amor que sento per la poesia i la música. I per totes les arts en general. Sempre m’ha captivat la unió de les arts i ha estat un gran repte unir aquestes dues. En el moment en què l’Estel Solé em va cedir els seus poemes per poder-­los musicar, em vaig prendre la total llibertat de fer-­me’ls meus per tal que em ressonessin per tot el cos.He concebut cada poema amb una atmosfera diferent i sempre amb la premissa de posar la paraula per davant de tot. La paraula m’ha portat a la música. Les imatges que em suggerien els versos amagaven una música darrera que he transmès tan bé com he pogut. Ha estat una experiència més que enriquidora. Preneu-­vos el temps per escoltar els sons d’aquests versos…

El títol del disc fa referència al primer poemari de l’Estel, Dones que somiaven ser altres dones. Al disc però, també hi ha poemes del seu segon poemari Si uneixes tots els punts, de Materia Fugaz (Photopoetry), així com algun poema inèdit. He musicat i interpretat els poemes acompanyada de diversos músics que han donat el seu to personal a cada poema.

Altres dones són algunes de les múltiples veus i dones que tinc a dins. Ho suggereixen els propis poemes de la poeta i així ho he viscut. Les moltes persones que tots tenim a dins. Són les dones de l’Estel, són les meves dones i no saps com desitjo que siguin les teves també.

Escolta Altres dones aquí:

Vols comprar el disc?

Si vols rebre el disc a casa, compra’l aquí!

Buy Now Button with Credit Cards

 

També el pots trobar a: http://www.tempsrecord.cat

I a les següents botigues:

  • Documenta [Pau Claris, 144. Barcelona]
  • Llibreria Barba [Rafael Casanova, 45. Molins de Rei]
  • Llibreria Arola [Pi i Maragall, 4. Molins de Rei]
  • Llibreria Amèlia [Jacint Verdaguer, 71. Molins de Rei]

 

Els músics:

Martina Tresserra
Joan Monné
Oriol Pidelaserra
Clara Peya
Guillem Roma
Sergi Estella
Josep Manresa
Laura Aubert
Leandre Lopes
Santi Carcasona
Mercè Martínez

Producció- Leandre Lopes
Totes les cançons estan enregistrades i mesclades per Jordi Vidal a Estudi Laietana (Barcelona), entre setembre i març del 2016. Masteritzat per Ferran Conangla  (Barcelona), març del 2016.

Disseny gràfic: Edu Buch
Fotografia: Sílvia Poch
Poemes: Estel Solé